De verkoop van een woning, hoe werkt dat?

“Zorgeloos je huis verkopen”

De verkoop van een huis is een spannende tijd. Daarom is vertrouwen en een goede communicatie met je makelaar erg belangrijk. Wij maken het je graag wat makkelijker door je zorgen uit handen te nemen. Bij ons ben je verzekerd van een goed advies en een gemotiveerde inzet van Jan Huisman Makelaardij. We zijn werkzaam als verkoopmakelaar in de regio Amersfoort en Utrechtse Heuvelrug. Daar zijn wij voornamelijk actief als makelaar in Leusden Amersfoort Woudenberg Maarn.

Verkoopbegeleiding van A tot Z

Wij begeleiden je als verkoopmakelaar in het verkooptraject van A tot Z: we bepalen de vraagprijs, maken een mooie presentatie van je huis, gebruiken ons uitgebreide netwerk en gaan je woning professioneel verkopen. Jan Huisman Makelaardij (lid NVM) is van alle markten thuis! Hierbij denken we graag in mogelijkheden en out of the box, samen met jou. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij je meer over onze werkwijze uitleggen.

Geen openingstijden

Goed om te weten is: wij hanteren geen openingstijden! Onze werkwijze houden wij graag laagdrempelig. Je kunt daarom met ons overleggen wanneer dat jou uitkomt en zo vaak je wilt.

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis? Maak een afspraak voor de mogelijkheden.

Zeer deskundige makelaar. Deze makelaar zit overal achteraan waar nodig is. Fijne samenwerking. En goed contact tijdens de hele procedure! We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

– Reactie verkoopklant

033-4333503 info@janhuismanmakelaardij.nl Instagram Gratis waardebepaling Huis laten taxeren?