De aankoop van een woning, hoe werkt dat?

Persoonlijk kennismaken

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar wie je bent en waar je naar op zoek bent. Tijdens een gesprek op ons kantoor of bij jou thuis nemen we de tijd om je plannen en wensen te bespreken.

Deskundig aankoopadvies en ondersteuning

Wat is een aankoopmakelaar nu eigenlijk? Als aankoopmakelaar bemiddelen wij voor jou bij de aankoop van de woning waar je enthousiast over bent. Daarin gaan we als volgt te werk:

In het voortraject kijk je bij de woningen die te koop staan. Wij informeren je over de nieuwe woonomgeving en kijken mee of er een leuk huis op de markt komt die aan jouw wensen voldoet. We schrijven je in als zoeker in onze grote database binnen de Nederlandse Vereniging van Makelaars.
Zie je zelf een mooi huis dat niet op de markt is? Geen probleem! Dan informeren we voor jou of de eigenaar zou willen verhuizen.

We zijn actief in verschillende plaatsen. Zo zijn wij onder andere aankoopmakelaar in Amersfoort Leusden Woudenberg en op de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtige regio om te wonen en te werken!

Kopen met je eigen makelaar, succes verzekerd!

De woning(en) die er voor jou uitspringen, gaan wij voor jou of samen met jou bekijken. Een voordeel van een aankoopmakelaar is dat wij precies weten waar we op moeten letten. We beoordelen de woning op ligging, staat van onderhoud, juridische aspecten, omgeving en marktwaarde. Vervolgens adviseren wij je over de prijs van de woning en bespreken samen het plan van aanpak. Hierin kijken we onder andere naar hoe we de beste bieding kunnen doen die aansluit bij jullie wensen.

Wil je Jan Huisman als jouw eigen aankoopmakelaar of wil je meer informatie? Maak een afspraak voor de mogelijkheden. Op Funda staan op onze kantoorpagina verschillende beoordelingen van klanten over de ervaringen met ons kantoor.

Fijne makelaar. Goed te bereiken, goed advies en denkt goed mee met wensen etc. Zeer deskundig en attent. Prijs / kwaliteit goed in verhouding.

– Reactie aankoopklant

033-4333503 info@janhuismanmakelaardij.nl Instagram Gratis waardebepaling Huis laten taxeren?